Cappelens upopulære podkast
Chantal Mouffe: Om det politiske

Anja Sletteland og Lars Holm-Hansen

Hør Anja Sletteland i samtale med Lars Holm-Hansen om boken "Om det politiske" av den belgiske filosofen Chantal Mouffe.

Boken er oversatt av Holm-Hansen og er nr. 67 i serien.

Lars Holm-Hansen er filosof og sakprosaoversetter.
Anja Sletteland er samfunnsgeograf.

Hør Cappelens upopulære podkast i din foretrukne strømmetjeneste, eller søk på «Cappelens upopulære» i podkastappen din og klikk abonner:

Spotify

SoundCloud

Apple Podcast/iTunes

Google Podcast

Libsyn

Om det politiske

Chantal Mouffe

I denne norske oversettelsen av On The Political tar den belgiske filosofen Chantal Mouffe et oppgjør med vår dogmatiske forståelse av politikk og demokrati. Her viser hun blant annet hvordan fordømmelsen av terrorisme er en måte å få oss til å føle oss bedre og hvordan dette er et utslag av at moralisme har erstattet politikk.


Om det politiske er skremmende aktuell sett i lys av økende internasjonal terrorisme, økonomisk krise i Sør-Europa og nye politiske bevegelser som oppstår i møte med de nye problemene. Chantal Mouffe kan gi oss nye og alternative innsikter i disse politiske utviklingstrekkene.


Boka utgis som nr.67 i serien Cappelens upopulære skrifter. Om det politiske er oversatt av Lars Holm-Hansen, og har et etterord av Simen Andersen Øyen.

Les mer
Om det politiske
Om det politiskeChantal Mouffe
299,–