Pedagogikk i arbeidslivet

Borghild Brekke Hauglid og Adina Marie Nydahl, 2024, Heftet, Bokmål

Ønsker du å vurdere boka for pensum i høyere utdanning? 
Forhåndsbestill gratis vurderingeksemplar her

449,–
Forventes i salg 24.06.2024

Omtale

Pedagogikk i arbeidslivet utvider forståelsen av pedagogikkens rolle i dagens arbeidsliv og beskriver dens betydning langt utenfor utdanningssektoren. Boken viser hvordan pedagogisk kompetanse er avgjørende i et arbeidsliv som preges av økte krav til læring og kompetanseutvikling.

I bokens første del får du svar på hva pedagogikk og pedagogisk kompetanse er, og hvorfor dette er relevant på ulike nivåer og på tvers av sektorer i arbeidslivet. I bokens andre del får du vite hvordan du kan bruke pedagogiske teorier for å tilrettelegge for læring på individ-, team- og organisasjonsnivå. Forfatterne gjennomgår pedagogiske teorier knyttet til reelle praktiske eksempler som viser teorienes relevans, og også en rekke metoder og verktøy du som pedagog i arbeidslivet kan bruke for å tilrettelegge for læring.

Boken passer for deg som er bachelor- eller masterstudent i pedagogikk eller er opptatt av læring i arbeidslivet. Den vil gi deg kompetansen du trenger, for å lede og tilrettelegge for lærings-, endrings- og utviklingsprosesser i dagens og fremtidens arbeidsliv.