Matematikk 8-10 fra Cappelen Damm Håndbok for elever

Matematikk 8-10 fra Cappelen Damm

Regelbok med eksamenstrening

Jan-Erik Pedersen og Espen Hjardar, 2024, Heftet, Bokmål, Læreplan: Fagfornyelsen
299,–
Forventes i salg 29.08.2024

Omtale

Matematikk 8-10 Håndbok for elever

Dette er boka som oppsummerer det viktigste faginnholdet i matematikk fra 8. til 10. trinn. I boka finner du regler, eksempler og oppgaver du trenger i forberedelsen til en vurderingssituasjon, eller som hjelpemiddel på prøver eller eksamen.

Boka begynner med en regeldel inndelt etter matematiske temaer. Her vil du møte en venstreside med regler, presise forklaringer og eksempler, og en høyreside med tilhørende oppgaver og avsatt plass til løsning. Denne delen har stor nytte i forberedelse til en vurdering eller som et oppslagsverk når forberedelsene ikke var tilstrekkelige.

Midt i boka er det manualer til hvordan du bruker Excel, Geogebra og programmering. Her finner du forklaringer, tips og eksempler du kan bruke som et oppslagsverk når du ikke husker kommandoer, koder eller tekniske detaljer.

Siste del av boka er eksamensdelen. Her får du se typiske eksamensoppgaver, våre tips og løsningsforslag til oppgavene. Du vil også finne liknende oppgaver du kan forsøke å løse selv. Denne delen av boka kan være hjelpemiddelet som hjelper deg videre hvis du står fast på del 2 av eksamen.

Håndbok for elever er en del av læreverket Matematikk fra Cappelen Damm for ungdomstrinnet, men boken kan brukes helt uavhengig av læreverk.