Truls Nesbakken

Truls Nesbakken

Truls Nesbakken er professor i mattrygghet og har arbeidet med zoonotiske bakterier, spesielt Yersinia enterocolitica siden 1982: påvisning, epidemiologi og kontroll i kjøttkjeden. Han er engasjert i internasjonalt arbeid bl.a.
Medlem av European Food Safety Authority’s Panel on Biological Hazards (EFSA BIOHAZ Panel) (2012 – 2015)
Medlem av diverse arbeidsgrupper i EFSA for å endre kjøttkontrollen i en dynamisk retning
Expert on food hygiene, The European Association of Establishments for Veterinary Education (EAEVE)
Medlem av Vitenskapskomiteen for mattrygghet, Faggruppen for hygiene og smittestoffer 2004 -
Han undervisning og veileder i mattrygghet spesielt kjøttkjeden og kjøttkontroll.

Bakgrunn:

Cand. med. vet., NVH, 1973
Dr. scient., NVH, 1984
Dr. med. vet. (den frie grad), NVH, 1992
Dr. philos., NVH, 2009
Dipl. European College of Veterinary Public Health Tidligere professor ved Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i København og forskningssjef i Animalia

Titler i salg

Område og fag

Type

Språk/Målform

  • Matforgiftning av Marina Aspholm og Per Einar Granum (Ebok)

    Matforgiftning

    Smitte gjennom mat og vannMarina Aspholm og Per Einar Granum (red.)
    Bokmål2024
    ISBN 9788202828400
    EbokAkademisk
    489,–
    Kjøp eller lei boken på allvit.no
  • Matforgiftning av Marina Aspholm og Per Einar Granum (Heftet)look-inside

    Matforgiftning

    Smitte gjennom mat og vannMarina Aspholm og Per Einar Granum (red.)
    Bokmål2024
    ISBN 9788202806071
    HeftetAkademisk
    699,–