Tanja Plasil
Tanja Plasil (f. 1976) har doktorgrad i vitenskaps- og teknologistudier og mastergrad i antropologi fra Universitet i Amsterdam. Hun er forsker ved Regionalt senter for fedmeforskning og innovasjon (ObeCe) ved St. Olavs hospital. Forskningen hennes dreier seg både om sosiale og kulturelle aspekter av mat, men også om politikkutforming og industrialiserte matsystemer. Fokus er på bærekraft i produksjon og forbruk av mat.
Titler i salg
Område og fag
Type
Språk/Målform
Matens meglere
Kontroll, kvalitet og kunnskap i den industrielle matens tidTerje Finstad, Stig Kvaal, Håkon B. Stokland og Per ØstbyBokmål2022
ISBN 9788202652333Open AccessAkademisk
ISBN 9788202652333Open AccessAkademisk
Matens meglere
Kontroll, kvalitet og kunnskap i den industrielle matens tidTerje Finstad, Stig Kvaal, Håkon B. Stokland og Per ØstbyBokmål2022
ISBN 9788202756062HeftetAkademisk
ISBN 9788202756062HeftetAkademisk
390,–
Produseres på bestilling. Sendes fra oss i løpet av 1–2 uker.