Per Einar Granum

Per Einar Granum

Per Einar Granum er utdannet cand. real og har jobber i dag som forskningssjef hos Tempogene AS. Han tok doktorgrad på Universitetet i Oslo i 1982 på en avhandling om enterotoksinet fra Clostridium perfringens, og har siden arbeidet med toksiner som forårsaker matforgiftning. Fra 1993 har Granum arbeidet som professor ved Norges veterinærhøgskole (fra 2014 NMBU, veterinærhøgskolen) med infeksjonslære og mattrygghet som fag. Han har også opprettet Senter for mattrygghet (2007) samme sted og vært leder for senteret fram til 2015.

Titler i salg

Område og fag

Type

Språk/Målform

  • Matforgiftning av Marina Aspholm og Per Einar Granum (Ebok)

    Matforgiftning

    Smitte gjennom mat og vannMarina Aspholm og Per Einar Granum (red.)
    Bokmål2024
    ISBN 9788202828400
    EbokAkademisk
    489,–
    Kjøp eller lei boken på allvit.no
  • Matforgiftning av Marina Aspholm og Per Einar Granum (Heftet)look-inside

    Matforgiftning

    Smitte gjennom mat og vannMarina Aspholm og Per Einar Granum (red.)
    Bokmål2024
    ISBN 9788202806071
    HeftetAkademisk
    699,–