Per Einar Granum
Per Einar Granum er utdannet cand. real og har jobber i dag som forskningssjef hos Tempogene AS. Han tok doktorgrad på Universitetet i Oslo i 1982 på en avhandling om enterotoksinet fra Clostridium perfringens, og har siden arbeidet med toksiner som forårsaker matforgiftning. Fra 1993 har Granum arbeidet som professor ved Norges veterinærhøgskole (fra 2014 NMBU, veterinærhøgskolen) med infeksjonslære og mattrygghet som fag. Han har også opprettet Senter for mattrygghet (2007) samme sted og vært leder for senteret fram til 2015.
Titler i salg
Område og fag
Type
Språk/Målform
Matforgiftning
Smitte gjennom mat og vannMarina Aspholm og Per Einar Granum (red.)Bokmål2024
ISBN 9788202828400EbokAkademisk
ISBN 9788202828400EbokAkademisk
489,–
Kjøp eller lei boken på allvit.no
Matforgiftning
Smitte gjennom mat og vannMarina Aspholm og Per Einar Granum (red.)Bokmål2024
ISBN 9788202806071HeftetAkademisk
ISBN 9788202806071HeftetAkademisk
699,–