Nina Katrine Prebensen
Last ned bildet© Foto: Rudi Jozef Maria Caeyers

Nina Katrine Prebensen

Nina Katrine Prebensen har doktorgrad fra Norges Handelshøgskole og er professor ved Høgskolen i Sørøst-Norge, der hun leder forskningssenteret Innovasjon og Ledelse. Prebensen er også professor 2 ved UiT, Norges arktiske universitet. Hun har forsket på markedsrelevante spørsmål og spesielt studert reiseliv og opplevelses- og eventbransjen fra både et kunde- og et bedriftsperspektiv.

Prebensen har vært redaktør for og medforfatter av fagbøker og publisert fagartikler i en rekke internasjonale tidsskrifter. Temaet har vært produksjon og samskaping av verdifulle opplevelser for- og med kundene og kundeopplevelse sett i sammenheng med bedriftens bærekraftighet og lønnsomhet. Prebensen har hatt et nært samarbeid med næringslivet og har innehatt en rekke styreverv. Hun var sentral i arbeidet med å etablere Finnmarksløpet som aksjeselskap og utvikle strategier for både merkevaren og aksjeselskapet. Hun har hatt roller som både styreleder og styremedlem og er i dag medeier i selskapet.

Titler i salg

Område og fag

Språk/Målform

 • Fra idé til suksess av Nina Katrine Prebensen (Heftet)look-inside

  Fra idé til suksess

  Om å samskape verdifulle eventerNina Katrine Prebensen
  Bokmål2016
  ISBN 9788202454722
  HeftetAkademisk
  469,–
 • Innovativ og opplevelsesbasert verdiskaping i reiselivsnæringen av Øystein Jensen og Kåre Skallerud (Heftet)look-inside

  Innovativ og opplevelsesbasert verdiskaping i reiselivsnæringen

  Øystein Jensen og Kåre Skallerud (red.)
  Bokmål2015
  ISBN 9788202428945
  HeftetAkademisk
  729,–