Kjell Tryggestad

Kjell Tryggestad

Kjell Tryggestad er professor i virksomhetsstyring ved Institutt for økonomifag ved Høgskolen i Innlandet. Hans forskningsinteresser omfatter studier av økonomistyring og regnskap i en organisatorisk kontekst, så som store komplekse prosjekter og driftsorganisasjoner i privat og offentlig sektor. Studiene er orientert mot å forstå hvilken rolle økonomistyring og regnskap spiller i strategiske- og organisatoriske endringsprosesser, for eksempel i reformer av sykehusstrukturer, politiets distriktsorganisasjon, privatisering/outsourcing i Forsvaret, utvikling av nye bærekraftige/sirkulærøkonomiske produkter og tjenester i byggeriet og i medisinsk-tekniske virksomheter. Han har publisert i bøker og tidsskrifter innen regnskap og økonomistyring, organisasjonsstudier, prosjektledelse, sosiologi og markedsføring. I sin forskning bruker han økonomisk organisasjonsteori, spesielt aktør–nettverksteori, supplert med case-studier av de empiriske prosessene.

Titler i salg

Område og fag

Type

Språk/Målform

 • Regnskap og økonomistyring i sirkulære virksomheter av Gunnar Alu, Stein Antonsen, Hans Christian Ellefsen, Hans Roger Granrud, Richard Haave Hanssen, Christine Lundberg Larsen, Jørgen Strøm-Andresen, Lene Sundalskleiv og Kjell Tryggestad (Ebok)

  Regnskap og økonomistyring i sirkulære virksomheter

  Larsen, Alu, Antonsen, Ellefsen, Granrud, Haave Hanssen, Strøm-Andresen, Sundalskleiv, Tryggestad
  Bokmål2023
  ISBN 9788202809423
  EbokAkademisk
  259,–
  Kjøp eller lei boken på allvit.no
 • Regnskap og økonomistyring i sirkulære virksomheter av Gunnar Alu, Stein Antonsen, Hans Christian Ellefsen, Hans Roger Granrud, Richard Haave Hanssen, Christine Lundberg Larsen, Jørgen Strøm-Andresen, Lene Sundalskleiv og Kjell Tryggestad (Heftet)look-inside

  Regnskap og økonomistyring i sirkulære virksomheter

  Larsen, Alu, Antonsen, Ellefsen, Granrud, Hanssen, Strøm-Andresen, Sundalskleiv og Tryggestad
  Bokmål2023
  ISBN 9788202809416
  HeftetAkademisk
  369,–