Jørgen Strøm-Andresen

Jørgen Strøm-Andresen er advokat og fagansvarlig for skatt i Regnskap Norge. I stillingen er han sentral i Regnskap Norges myndighetsarbeid på skatteområdet og i det faglige arbeidet mot Regnskap Norges medlemmer. Strøm-Andresen har bakgrunn som skattejurist ved Oslo likningskontor og Skatt øst, og senere som advokat i BDO Advokater. I Skatteetaten arbeidet han som skattejurist og saksbehandler i skattesaker, og var også innom Aksjonærregisteret og Skatteveiledningen. I BDO Advokater arbeidet han hovedsakelig innen skatte- og selskapsrettslig strukturering og transaksjoner og annen rådgivning, klagebehandlinger mot skattemyndighetene og diverse foredragsavholdelser. Strøm-Andresen er utdannet cand.jur ved Juridisk fakultet, Universitetet i Oslo. Han har også grunnfag i statsvitenskap og engelsk fra Universitetet i Oslo.

Titler i salg

Område og fag

Type

Språk/Målform

 • Regnskap og økonomistyring i sirkulære virksomheter av Gunnar Alu, Stein Antonsen, Hans Christian Ellefsen, Hans Roger Granrud, Richard Haave Hanssen, Christine Lundberg Larsen, Jørgen Strøm-Andresen, Lene Sundalskleiv og Kjell Tryggestad (Ebok)

  Regnskap og økonomistyring i sirkulære virksomheter

  Larsen, Alu, Antonsen, Ellefsen, Granrud, Haave Hanssen, Strøm-Andresen, Sundalskleiv, Tryggestad
  Bokmål2023
  ISBN 9788202809423
  EbokAkademisk
  259,–
  Kjøp eller lei boken på allvit.no
 • Regnskap og økonomistyring i sirkulære virksomheter av Gunnar Alu, Stein Antonsen, Hans Christian Ellefsen, Hans Roger Granrud, Richard Haave Hanssen, Christine Lundberg Larsen, Jørgen Strøm-Andresen, Lene Sundalskleiv og Kjell Tryggestad (Heftet)look-inside

  Regnskap og økonomistyring i sirkulære virksomheter

  Larsen, Alu, Antonsen, Ellefsen, Granrud, Hanssen, Strøm-Andresen, Sundalskleiv og Tryggestad
  Bokmål2023
  ISBN 9788202809416
  HeftetAkademisk
  369,–