Georg Kapperud
Georg Kapperud er seniorforsker ved Divisjon for smittevern ved Nasjonalt folkehelseinstitutt og professor II i mattrygghet ved Veterinærhøgskole, Norges miljø- og biovitenskapelige univeristet. Han er cand.real. (1976) og dr. philos. (1981) fra Universitetet i Oslo, der han tok hovedfag i zoologi. Innen forsking har han arbeidet med næringsmiddelbårne infeksjonssykdommer og zoonoser, og med bakterier som forårsaker slike sykdommer. Spesialområdet er oppklaring av sykdomsutbrudd og DNA-profil-analyser av bakterier. Han har publisert over 120 originalvitenskapelige artikler og i tillegg en rekke oversiktsartikler, bokkapitler og rapporter, inkludert en håndbok i oppklaring av sykdomsutbrudd.
Titler i salg
Område og fag
Type
Språk/Målform
Matforgiftning
Smitte gjennom mat og vannMarina Aspholm og Per Einar Granum (red.)Bokmål2024
ISBN 9788202828400EbokAkademisk
ISBN 9788202828400EbokAkademisk
489,–
Kjøp eller lei boken på allvit.no
Matforgiftning
Smitte gjennom mat og vannMarina Aspholm og Per Einar Granum (red.)Bokmål2024
ISBN 9788202806071HeftetAkademisk
ISBN 9788202806071HeftetAkademisk
699,–