
Last ned bildet© Foto: Lisbeth Michelsen
Annechen Bahr Bugge
Annechen Bahr Bugge er sosiolog (dr.polit.) og forsker ved Forbruksforskningsinstiuttet SIFO, OsloMet - Storbyuniversitetet. Hun har i en årrekke forsket på problemstillinger knyttet til mat og spisevaner.
Lenker
Titler i salg
Område og fag
Type
Språk/Målform

Culinary Heritage
Tracing, shaping and reshaping food culture from the Middle Ages to the presentMarianne Vedeler og Annechen Bahr Bugge (red.)Engelsk2024
ISBN 9788202839277Open AccessAkademisk
ISBN 9788202839277Open AccessAkademisk

Culinary Heritage
Tracing, shaping and reshaping food culture from the Middle Ages to the presentMarianne Vedeler og Annechen Bahr BuggeEngelsk2024
ISBN 9788202867980InnbundetAkademisk
ISBN 9788202867980InnbundetAkademisk
449,–

Fattigmenn, tilslørte bondepiker og rike riddere
Mat og spisevaner i Norge fra 1500-tallet til vår tidAnnechen Bahr BuggeBokmål2019
ISBN 9788202549343FleksibindAkademisk
ISBN 9788202549343FleksibindAkademisk
809,–