Annechen Bahr Bugge
Last ned bildet© Foto: Lisbeth Michelsen

Annechen Bahr Bugge

Annechen Bahr Bugge er sosiolog (dr.polit.) og forsker ved Forbruksforskningsinstiuttet SIFO, OsloMet - Storbyuniversitetet. Hun har i en årrekke forsket på problemstillinger knyttet til mat og spisevaner.

Lenker

Titler i salg

Område og fag

Type

Språk/Målform

  • Culinary Heritage av Annechen Bahr Bugge og Marianne Vedeler (Open Access)

    Culinary Heritage

    Tracing, shaping and reshaping food culture from the Middle Ages to the presentMarianne Vedeler og Annechen Bahr Bugge (red.)
    Engelsk2024
    ISBN 9788202839277
    Open AccessAkademisk
  • Culinary Heritage av Annechen Bahr Bugge og Marianne Vedeler (Innbundet)

    Culinary Heritage

    Tracing, shaping and reshaping food culture from the Middle Ages to the presentMarianne Vedeler og Annechen Bahr Bugge
    Engelsk2024
    ISBN 9788202867980
    InnbundetAkademisk
    449,–
  • Fattigmenn, tilslørte bondepiker og rike riddere av Annechen Bahr Bugge (Fleksibind)look-inside

    Fattigmenn, tilslørte bondepiker og rike riddere

    Mat og spisevaner i Norge fra 1500-tallet til vår tidAnnechen Bahr Bugge
    Bokmål2019
    ISBN 9788202549343
    FleksibindAkademisk
    809,–