Kurs og seminarer | GRUNNSKOLE Lesing og regning for 1-4. trinn

Kurs for lærere i småskolen 😍

Motiverende og variert undervisning på 1-4. trinn


Bli med på et inspirerende og praktisk kurs om lesing og regning for de yngste elevene. En fellesnevner for alt vi lager er at det skal være i øyehøyde med elevene. For å få til det må vi også ha et godt samspill med deg som gjør verdens viktigste jobb. Gjennom kurset blir det derfor god tid til refleksjon og til å dele ønsker og erfaringer med egne kolleger og ansatte fra Cappelen Damm Utdanning. 

Tidsplan

13.30 Registrering av deltakere og mulighet til å besøke vår innholdsrike bokutstilling

14.00 Vi viser deg hvordan du kan gjennomføre en variert og engasjerende matematikkøkt med et tema fra Skolen fra Cappelen Damm og vårt læreverk i matematikk. Deretter modellerer vi en aktiv økt med matematikk i 3 akter.

14.50 Pause med servering 🍓

15.10 Du vil få gode og praktiske tips til hvordan du kan ta i bruk innholdet i Norsk i Skolen fra Cappelen Damm og vårt læreverk. Med fokus på leselyst, vil vår norskredaktør gi deg et eksklusivt innblikk i vår nylansering - Leseunivers fra Cappelen Damm.  

16.00 Kurset avsluttes

Se oversikt over tid og dato – meld deg på og sikre deg en plass der det passer deg best! 

Bli også med på vår Inspirasjonskveld 🎉


Etter kurset har du mulighet til å delta på vår populære
Inspirasjonskveld med innhold fra Skolen fra Cappelen Damm 

Gjennom kvelden vil du møte flere av oss som jobber med Skolen fra Cappelen Damm hver dag. Vi vil gi deg flere tips og triks til verktøyene i tjenesten vår, blant annet hvordan du kan lage dine egne læringsstier. Vi vil også vise deg hvordan du kan jobbe med grunnleggende ferdigheter som lesing og regning når dere jobber tverrfaglig i Skolen.

Vi avslutter kvelden med en uhøytidelig quiz og premieutdeling. 🎁

Egen påmelding her