Stairs 6 Utgave 2 Teacher's Book

Stairs 5-7
Cecilie Solberg og Hege Dahl Unnerud, 2015, Heftet, Bokmål, Nynorsk, Læreplan: Kunnskapsløftet
409,–

Omtale

Stairs 6 Utgave 2 Teacher's Book er laget til Stairs 6 Utgave 2 Textbook og Workbook, som følger justert læreplan fra 2013.

I Teacher’s Book finner du fagdidaktisk stoff og metodisk veiledning til hvert kapittel. Formatet er annerledes enn lærerpermen fra utgave 1, den nyskrevne Teacher's book er nå delt i en skriftlig komponent i hendig format, og en digital komponent, Stairs Online 5-7 Lærerlisens. Den skriftlige komponenten inneholder metodisk veiledning og tar for seg elevbøkene på en oversiktlig og gjenkjennelig måte med tips til samtale, førlesing og etterlesing, bakgrunnsstoff, læreplanmål, og praktiske oppgaver.

På Stairs Online 5-7 Lærerlisens finner du Tavleboka, kopieringsoriginaler, kapitteltester og annet stoff som levendegjør undervisningen. Kapitteltestene er nivådelte, og hjelper deg til å få oversikt over elevenes grunnleggende ferdigheter. De er også tilpasset kompetansemålene i Læreplanen. Elevenes resultater på prøvene kan brukes i mappevurdering og ved foreldresamtaler.