Rendez-vous 2 NYN (2013)

Rendez-vous. Fransk I

Fransk I, Vg1

Hilda Hønsi, Claire Kjetland og Sébastien Liautaud, 2013, Heftet, Nynorsk, Læreplan: Kunnskapsløftet
720,–
Utsolgt, annen utgave skaffes.

Andre utgaver

Omtale

Rendez-vous 2 på nynorsk foreligger kun som brettbok.

Grundig gjennomarbeidet, brukervennlig og med jevn progresjon.

Alle kapitler starter med en hovedtekst. Øvingene er strukturert etter vanskelighetsgrad, og gir god variasjonen i arbeidet.

Nettressurser til Rendez-vous 2
Oppgavetilfanget til Rendez-vous 2 er stort, men i denne utgaven er flere av oppgavetypene flyttet ut av læreboken og over på nettstedet til læreverket. Elevene kan nå jobbe selvstendig og interaktivt med både lytte-, uttale- og grammatikkoppgaver på det nye gratis elevnettstedet som supplerer boka.

Til den nye, reviderte utgaven hører et lisenbelagt lærernettsted. Her finnes det prøver og fasiter, undervisningsopplegg, videoer, lydfiler og mye annet.


ANDRE KOMPONENTERBrettbok
Elevnettsteder gratis
Lærernettsteder - årstrinnslisens

Lisenser og pålogging
Lisens til lærerressursen/lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk: http://www.cdu.no. For å kjøpe lisensen må du være registrert i nettbutikken som ansatt ved en skole - og innlogget. Dersom skolen bruker FEIDE hos Cappelen Damm logger du rett inn uten forutgående registrering. Lærerlisensen til Rendez-vous 2 er en årstrinnslisens for èn bruker og gjelder ut skoleåret (31.08.).
Du kan bestille gratis prøvelisens til lærerressursen til på www.cdu.no for en måned - slik at skolen og du som faglærer får vurdert lærernettstedet før kjøp.

Har du spørsmål om kjøp av lisenser eller bestilling av prøvetilgang, finner du mer informasjon her. Finner du ikke svar der, kontakter du vår Kundeservice på [email protected] eller på telefon 21497000. Etter innlogging på www.cdu.no finner du også detaljert hjelp og veiledning på Min side.