Rendez-vous 1 (2012)

Rendez-vous. Fransk I

Fransk I. Studieforberedende utdanningsprogram

Hilda Hønsi, Claire Kjetland og Sébastien Liautaud, 2012, Heftet, Nynorsk, Læreplan: Kunnskapsløftet
889,–

Omtale

Rendez-vous 1 (2012) er revidert med basis i en større brukerundersøkelse blant fransklærere i videregående skole. Det er fortsatt en alt-i-ett-bok, i samme format, men med noe færre sider enn forrige utgave. Det vil nå være lettere for lærer og elev å komme seg gjennom boka i løpet av skoleåret, og dette tror vi gjør boka mer elevvennlig, samtidig som vi ivaretar mangfoldet i oppgavetyper. En del av oppgavene som tidligere var i læreboka, blir nå å finne på elevnettstedet - som forøvrig fortsatt er gratis!

Brukervennlig og innholdsrik
En stor del av tekst- og øvingsmaterialet i Rendez-vous ble skrevet om og bedre tilpasset kompetansemålene i læreplanen. Den grammatiske progresjonen ble litt brattere, for eksempel kommer fortidsformene tidligere, et viktig ønske fra brukerundersøkelsen.Alle kapitlene starter med en hovedtekst og læreverket har generelt et rikholdig tekstmateriale.

Øvingene er strukturert etter vanskelighetsgrad, og variasjonen er stor. Bøkene vektlegger kommunikasjon, og har et stort tilfang av muntlige oppgaver av ulike typer.

Nettressursene
Rendez-vous
har et rikholdig nettressurs for elever og lærere. Elevnettstedet er åpent og gratis, lærernettstedet krever lisens.

Komponenter:

  • alt-i-ett-bok
  • brettbok
  • elevnettsted, rendez-vous.cappelendamm.no gratis
  • lærernettsted, rendez-vous.cappelendamm.no årstrinnslisens

    Lisens til lærerressursen/lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk: http://www.cdu.no. For å kjøpe lisensen må du være registrert i nettbutikken som ansatt ved en skole - og innlogget. Dersom skolen bruker FEIDE hos Cappelen Damm logger du rett inn uten forutgående registrering. Lærerlisensen til Rendez-vous 1 er en årstrinnslisens for èn bruker og gjelder ut skoleåret (31.08.).
    Du kan bestille gratis prøvelisens til lærerressursen til Rendez-vous 1 på www.cdu.no for en måned - slik at skolen og du som faglærer får vurdert lærernettstedet før kjøp.

    Har du spørsmål om kjøp av lisenser eller bestilling av prøvetilgang, finner du mer informasjon her. Finner du ikke svar der, kontakter du vår Kundeservice på [email protected] eller på telefon 21497000. Etter innlogging på www.cdu.no finner du også detaljert hjelp og veiledning på Min side.