Kjemien stemmer 2 Kjemi 2 Studiebok Unibok (2022)

Kjemien stemmer 1 og 2 (LK20)

Digital studiebok kjemi 2 programfag

Hege Knutsen, Svein Tveit og Kristian Vestli, 2022, Nettsted, Bokmål, Nynorsk, Læreplan: Fagfornyelsen

Omtale

Kjemien stemmer 2 Studiebok Unibok (LK20) er den digitale utgaven av studieboka i kjemi til programfaget kjemi 2 til kunnskapsløftet LK20. Formatet er brukervennlig og har gode verktøy som støtte for elevenes leseforståelse.

Med Kjemien stemmer 2 Studiebok (LK20) Unibok får elevene et digitalt læremiddel som sammen med Kjemien stemmer 2 Grunnbok Unibok (LK20) dekker alle målene i læreplanen for programfaget kjemi 2 til LK20. Til læreverket følger det også supplerende digitale ressurser, se Kjemien stemmer elev- og lærernettsted: kjemienstemmer.cdu.no

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig og lett å lese – også på mobil og uten nettilgang dersom man har lastet ned boka. Gode studieverktøy og nyttige funksjoner gjør at eleven kan jobbe aktivt under lesingen og slik at leseforståelsen øker.

Når du har lisens til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om Unibok på www.unibok.no. Les mer om læreverket og andre komponenter i Kjemien stemmer 1 og 2 (Fagfornyelsen 2021) på cdu.no/vgs.