Kjemien stemmer 1 Kjemi 1 Studiebok Unibok (2021)

Kjemien stemmer 1 og 2 (LK20)

Digital studiebok kjemi 1 programfag

Kristian Vestli, Hege Knutsen og Svein Tveit, 2021, Nettsted, Bokmål, Nynorsk, Læreplan: Fagfornyelsen

Omtale

Kjemien stemmer 1 Studiebok (2021) Unibok er den digitale utgaven av studieboka i kjemi til programfaget kjemi 1 til kunnskapløftet LK20. Formatet er brukervennlig og har gode verktøy som støtte for elevenes leseforståelse.

Med Kjemien stemmer 1 Studiebok (2021) Unibok får elevene et digitalt læremiddel som sammen med Kjemien stemmer 1 Grunnbok (2021) Unibok dekker alle målene i læreplanen for programfaget kjemi 1. Til læreverket følger det også supplerende digitale ressurser med video, oppgaver og fordypning, se Kjemien stemmer elev- og lærernettsted.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig og lett å lese – også på mobil og uten nettilgang dersom man har lastet ned boka. Gode studieverktøy og nyttige funksjoner gjør at eleven kan jobbe aktivt under lesingen og slik at leseforståelsen øker.

Når du har lisens til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om Unibok på www.unibok.no. Les mer om læreverket og andre komponenter i Kjemien stemmer 1 og 2 (Fagfornyelsen 2021) på cdu.no/vgs.