Kjemien stemmer 1 Kjemi 1 Grunnbok Unibok (2021)

Kjemien stemmer 1 og 2 (LK20)

Digital grunnbok kjemi 1 programfag

Hege Knutsen, Svein Tveit og Kristian Vestli, 2021, Nettsted, Bokmål, Nynorsk, Læreplan: Fagfornyelsen

Omtale

Kjemien stemmer 1 Grunnbok (2021) Unibok er den digitale utgaven av læreboka til programfaget kjemi 1 til kunnskapsløftet LK20. Formatet er brukervennlig og har gode verktøy som støtter for elevenes leseforståelse.

Med Kjemien stemmer 1 Grunnbok (2021) Unibok får elevene et digitalt læremiddel som dekker alle målene i læreplanen for programfaget kjemi 1. Til læreverket følger det også studiebok med oppgaver og forsøk Kjemien stemmer 1 Studiebok Unibok (2021) og supplerende digitale ressurser med videoer, interaktiveoppgaver og fordypning, se Kjemien stemmer Elevnettsted og Kjemien stemmer lærernettsted.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig og lett å lese – også på mobil og uten nettilgang dersom man har lastet ned boka. Gode studieverktøy og nyttige funksjoner gjør at eleven kan jobbe aktivt under lesingen og slik at leseforståelsen øker. Syntetisk tale fungerer dessverre ikke på kjemiske formler.

Når du har lisens til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om Unibok på www.unibok.no. Les mer om læreverket og andre komponenter i Kjemien stemmer 1 og 2 (Fagfornyelsen 2021) på cdu.no/vgs.