Grunn- og videregående skole
Digitalt vurderingseksemplar for deg som er lærer

Kvinnelig lærer med elever i bakgrunnen

Du kan se og vurdere lærebøkene våre akkurat når du vil sammen med kolleger på skolen. For er du lærer har du allerede tilgang til digitale vurderingseksemplarer av Cappelen Damms lærebøker til fagfornyelsen for 1.-10. trinn eller 11.-13. trinn. 

Du har allerede tilgang til alle digitale vurderingseksemplarer

Logg inn til Min side øverst til høyre på denne siden, og velg "Vurderingseksemplar" på venstre side når du er inne på Min side. Her finner du alle digitale vurderingseksemplarer som du allerede har tilgang til. TIps! Bruk ctrl+f for å finne bestemt lærebok. 

Digitalt vurderingseksemplar er raskere og mer miljøvennlig

Med digital visning av lærebøkene er det enkelt for deg og dine kollegaer å gjøre en grundig, felles vurdering. Alle har tilgjengelig eksemplar, og dere behøver ikke vente.

Digitalt vurderingseksemplar er en PDF av boka som er vannmerket. Det er tilgjengelig for vurdering av lærebøker, og er ikke ment til bruk i undervisningen. For undervisning har vi gode tilpassede digitale formater som for eksempel Unibok.

Finner du ikke digitalt vurderingseksemplar til ditt fag?

Grunnen kan være at:

  • boka ikke er klar ennå
  • vi har ikke lærebøker til LK20 i absolutt alle fag
  • skolen din ikke har fått automatisk tilgang
  • boka du leter etter er en eldre utgave

Dersom du ikke har tilgang, kan du bestille digitalt vurderingseksemplar ved å søke opp læreboka og velge «bestill vurderingseksemplar» på siden. 

Send oss en e-post om du har spørsmål: [email protected]