Akademisk kvarter
Praktisk brukertesting: Hvordan vet du at noe er enkelt å bruke?

Eli Toftøy-Andersen og Jon Gunnar Wold

Praktisk brukertesting omhandler flere former for brukertesting, både digitalt og fysisk.

I denne episoden av Akademisk kvarter hører du forfatterne av boken Praktisk brukertesting, Eli Toftøy-Andersen og Jon Gunnar Wold, i samtale om hvordan du blant annet kan tilpasse metoden til din arbeidssituasjon, slik at du faktisk får gjennomført testene og kan nyttiggjøre deg av resultatene. Med på veien får du råd og tips fra en rekke europeiske eksperter innen fagfeltet. God lytt!

Hør Akademisk kvarter i din foretrukne strømmetjeneste, eller søk på «Akademisk kvarter» i podkastappen din og klikk abonner:

Spotify

SoundCloud

Apple Podcast/iTunes

Google Podcast

Acast

Praktisk brukertesting

Eli Toftøy-Andersen og Jon Gunnar Wold

God brukervennlighet er en selvfølgelighet i ethvert digitalt prosjekt. Men hvordan vet du at noe er er enkelt å bruke? Brukertester er en enkel og rimelig metode som gjør at du får innsikt i om systemet, nettstedet eller tjenesten dere utvikler, er brukervennlig eller ikke. Innsikten kan brukes til å forbedre løsningene, og gjøre hverdagen enklere for folk som skal bruke dem.


Praktisk brukertesting omhandler flere former for brukertesting, både digitalt og fysisk. Du lærer hvordan du kan tilpasse metoden til din arbeidssituasjon, slik at du faktisk får gjennomført testene og kan nyttiggjøre deg av resultatene. Med på veien får du råd og tips fra en rekke europeiske eksperter innen fagfeltet.


Praktisk brukertesting egner seg for alle som jobber med nettsteder, digitale tjenester og systemutvikling. Om du er student, arbeidstaker, prosjektleder eller gründer, og ønsker å lære mer om praktisk gjennomføring av brukertester, er dette boken for deg.

Les mer
Praktisk brukertesting
Praktisk brukertestingEli Toftøy-Andersen og Jon Gunnar Wold
459,–