Akademisk kvarter
Kan man ta livet tilbake etter seksuelle overgrep og vold?

Angelica Kjos og Atle Austad

Gjennom barndommen blir Angelica Kjos utsatt for seksuelle overgrep, vold og terror av voksne hun burde kunnet stole på. Som ungdom opplever hun å være en uønsket kasteball mellom barnevern, psykiatri og rusbehandlingsinstitusjoner.

I boka Slipp meg fri forteller Angelica og hennes psykolog gjennom syv år, Atle Austad, direkte og åpent om den terapiprosessen de gikk igjennom, og hvordan Angelica tok livet tilbake. Vi har invitert dem til studio.

Hør Akademisk kvarter i din foretrukne strømmetjeneste, eller søk på «Akademisk kvarter» i podkastappen din og klikk abonner:

Spotify

SoundCloud

Apple Podcast/iTunes

Google Podcast

 

Slipp meg fri

Om terapien etter seksuelle overgrep og voldAngelica Kjos og Atle Austad

Fra en barndom med brutalitet, seksuelle overgrep og vold, og en oppvekst og ungdomstid som en uønsket kasteball mellom barnevern, rusinstitusjoner og psykiatri, til i dag å være en sterk og modig ung kvinne som også selv er blitt mor.


Hvordan er dette usannsynlige mulig?


I denne boken beskriver Angelica og hennes psykolog gjennom syv år, Atle, direkte og åpent om terapiprosessen de gikk gjennom. De åpner terapirommet og skjuler verken gledene, utfordringene eller de dramatiske bristepunktene som oppsto i prosessen.Mennesker som lever med vold og overgrep vil selv kunne finne støtte og hjelp i denne boken.


Terapeuter vil kunne gjenkjenne og finne støtte for egne tanker, følelser og opplevelser det kan være vanskelig å snakke om.

Les mer
Slipp meg fri
Slipp meg friOm terapien etter seksuelle overgrep og voldAngelica Kjos og Atle Austad
429,–