Akademisk kvarter
Hvordan snakke med barn og unge om følelser og aksept?

Eli Rygg og Mary-Ann Hjemdahl

– Det å snakke sammen er muligens noe av det vanskeligste i verden, sier Eli Rygg.

Du er OK er en samtalebok der Eli Rygg skriver om det å være menneske, både i det gode og i det onde. Viktige temaer er følelser, aksept, kropp og mobbing. Vi har invitert forfatteren til studio.

Hør Akademisk kvarter i din foretrukne strømmetjeneste, eller søk på «Akademisk kvarter» i podkastappen din og klikk abonner:

Spotify

SoundCloud

Apple Podcast/iTunes

Google Podcast

 

Du er OK

Samtalebok for barn og voksne om følelser og akseptEli Rygg

Du er OK er ei samtalebok for barn og voksne om det å være et menneske, både i det gode og det vonde. Viktige temaer er følelser, aksept, kropp og mobbing. Målet er å bevisstgjøre barn og unge om at de ikke trenger å gjøre seg til – de trenger bare være den de er. Barn og unge trenger å få vokse seg hele. I denne boka deler Eli Rygg egne erfaringer fra arbeidet sitt med barn og unge gjennom mange år.


Boka inneholder tekster som er skrevet for barn, unge og voksne. Meningen er at disse skal gi et grunnlag for å jobbe med ulike temaer sammen. Tekstene for barn er ment for høytlesning, og det er lagt inn flere forslag til spørsmål som barn og voksne sammen kan samtale om og reflektere over.


Du er OK passer for lærere, barnehagelærere, ansatte i SFO og andre som jobber med barn og unge. Den kan brukes som grunnlag for samtaler med enkeltbarn eller grupper av barn. Den egner seg for foreldre som leser sammen med barna sine. Boka danner også et godt grunnlag for arbeid med temaene i kollegiet, både i skole og barnehage.

Les mer
Du er OK
Du er OKSamtalebok for barn og voksne om følelser og akseptEli Rygg
299,–