FEIDE

Felles Elektronisk IDEntitet - Kunnskapsdepartementets valgte løsning for sikker identifisering i utdanningssektoren

Benytt Feide på cdu.no

Skolens vertsorganisasjon hos Feide (dvs. kommunen/fylkeskommunen) må abonnere på tjenesten 'Cappelen Damm Undervisning' fra Cappelen Damm AS. Spørsmål om dette rettes til din lokale brukerstøtte hos Feide.

Hvis skolen ønsker å benytte innlogging via Feide på cdu.no, ta kontakt med oss på telefon 21 49 70 00 eller e-post, så veileder vi dere videre!

Merk! Vær oppmerksom på at når skolen er aktivert for Feideinnlogging hos oss, må alle brukere ved skolen benytte Feide ved innlogging på cdu.no og våre digitale læremidler.

Logg inn med Feide på cdu.no

Dersom skolen er aktivert for Feideinnlogging i vårt system, kan lærere og elever logge direkte inn med sin Feidebruker på cdu.no og det blir automatisk opprettet en bruker.

Din Feideinformasjon

Du kan logge inn på tjenesten Min Feide-side for å finne alle opplysninger som er lagret om deg og din organisasjon hos Feide.
 

Glemt brukernavn eller passord hos Feide?

Finn og kontakt din lokale brukerstøtte her.
 

Feidegrupper

Feidegrupper opprettes i Feide og må vedlikeholdes i Feide. Dette forutsetter at fylkeskommunen/kommunen har oppdatert versjon av norEdu*-spesifikasjonen, versjon 1.6 eller nyere. Feidegrupper populeres ved at brukere logger inn på cdu.no med Feide.