1+1=3

Heldigvis lærer ikke norske elever at 1+1=3. Men noen ganger stemmer det faktisk. Vi i Cappelen Damm Utdanning har erfart at fysiske lærebøker + digitale læremidler= økt mestring, større læringsutbytte og mer leselyst. Altså kan 1+1 bli 3!

En god kombinasjon av fysiske og digitale læremidler

Vi er svært glade for at det nå skal satses ekstra på fysiske lærebøker. Det er med på å gjøre den helhetlige undervisningen bedre, for både elever og lærere. For det handler ikke om skjerm eller ikke skjerm. Forskningen viser tydelig at læringsutbyttet blir best når skolene får til en god kombinasjon av fysiske og digitale læremidler.

Læremidler som utfyller hverandre

Når politikerne våre nå gir tilskudd til fysiske lærebøker, er det en mulighet til å kjøpe inn lærebøker som utfyller og ikke speiler innholdet i det digitale. Dette har vært tanken bak utviklingen av Skolen fra Cappelen Damm og lærebøkene våre til LK20.

Morgendagens skole må har morgendagens læremidler. De er både fysiske og digitale, og de utfyller hverandre

Bli med på et webinar og la våre redaktører presentere lærebøkene og hvordan de passer sammen med Skolen  
Se oversikt over alle webinar for grunnskole og meld deg på her Grunnskole | Cappelen Damm Utdanning

Læremidler 1–4

Norsk, matematikk, engelsk, samfunnsfag, naturfag, krle, kunst og håndverk, musikk, kroppsøving

Læremidler 5–7

Norsk, matematikk, engelsk, samfunnsfag, naturfag, krle, kunst og håndverk, musikk, kroppsøving, mat og helse og programmering

Læremidler 8–10

Norsk, matematikk, engelsk, samfunnsfag, naturfag, krle, kunst og håndverk, musikk, kroppsøving, mat og helse og programmering, tysk, spansk og fransk