Egil Eide

Egil Eide

Egil Eide er tilsett som dosent i pedagogikk og dosent i helsefag ved praktisk-pedagogisk utdanning – yrkesfag, Høgskulen på Vestlandet, campus Bergen, Fakultet for lærarutdanning, kultur og idrett, og Institutt for Pedagogikk, religion og samfunnsfag. Egil Eide er leder av forskargruppen SKILLSinVET (Identifying Skills for Relevant and Meaningful Teaching for Learning in Vocational Teacher Education and Training. Curricula and Practice in Dynamic Interplay) og har de siste årene særlig forsket på 21 st. century skills i yrkesfagene, relevant og meningsfull undervisning for læring i yrkesfag og studentaktive læringsformer. Han har mange års erfaring som leder, forsker og underviser i høyere utdanning i sykepleievitenskap, pedagogikk og yrkespedagogikk.

Titler i salg

Område og fag

Type

Språk/Målform

 • Praksisnær undervisning – i praksis og teori av Yngve Troye Nordkvelle, Lene Nyhus, Anne Røisehagen og Randi Hojem Røthe (Open Access)

  Praksisnær undervisning – i praksis og teori

  Yngve Troye Nordkvelle, Lene Nyhus, Anne Røisehagen og Randi Hojem Røthe
  Bokmål2020
  ISBN 9788202632588
  Open AccessAkademisk
 • Praksisnær undervisning – i praksis og teori av Yngve Troye Nordkvelle, Lene Nyhus, Anne Røisehagen og Randi Hojem Røthe (Heftet)

  Praksisnær undervisning – i praksis og teori

  Yngve Troye Nordkvelle, Lene Nyhus, Anne Røisehagen og Randi Hojem Røthe (red.)
  Bokmål2020
  ISBN 9788202672324
  HeftetAkademisk
  329,–
  Produseres på bestilling. Sendes fra oss i løpet av 1–2 uker.