Ann Lisa Sylte

Ann Lisa Sylte

Ann Lisa Sylte er førsteamanuensis ved OsloMet - Storbyuniversitetet, Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier. Hun har lang erfaring med ledelse, forskning og undervisning ved studiene universitets- og høgskolepedagogisk basiskompetanse, praktisk pedagogisk utdanning (PPU), yrkesfaglærerutdanning og masterutdanning i yrkespedagogikk. Hennes forskningsarbeider er mest preget av aksjonsforskning og kvalitative forskningsmetoder. Som eksempel omhandler hennes doktorgradsavhandling, didaktiske prinsipper for relevant yrkes- og profesjonsutdanning. Hun ser det som viktig at forskningen ikke bare peker på utfordringer i skoleverket, men at den også utforsker tiltak til forbedring, slik at de empiriske eksemplene kan være til nytte for andre.

Titler i salg

Område og fag

Type

Språk/Målform

 • Aksjonsforskning i Norge av Sigrid Gjøtterud, Hilde Hiim, Dag Husebø, Liv Helene Jensen, Tove Herborg Steen-Olsen og Else Stjernstrøm (Heftet)

  Aksjonsforskning i Norge

  Teoretisk og empirisk mangfoldGjøtterud, Hiim, Husebø, Jensen, Steen-Olsen og Stjernstrøm (red.)
  Bokmål2019
  ISBN 9788202635688
  HeftetAkademisk
  519,–
  Produseres på bestilling. Sendes fra oss i løpet av 1–2 uker.
 • Aksjonsforskning i Norge av Sigrid Gjøtterud, Hilde Hiim, Dag Husebø, Liv Helene Jensen, Tove Herborg Steen-Olsen og Else Stjernstrøm (Open Access)

  Aksjonsforskning i Norge

  Teoretisk og empirisk mangfoldGjøtterud, Hiim, Husebø, Jensen, Steen-Olsen og Stjernstrøm (red.)
  Bokmål2017
  ISBN 9788202529819
  Open AccessAkademisk