Kurs og seminarer | GRUNNSKOLE Inspirasjonskveld i Haugesund Oversikt over alle mulighetene i Skolen!

Velkommen til en hyggelig kveld sammen med oss!


Her vil du få en god oversikt over alle mulighetene du har med Skolen fra Cappelen Damm. 

Gjennom kvelden gir vi nyttige eksempler på hvordan du kan ta aktualiteter inn i klasserommet og lage egne læringsstier med innhold i tjenesten.  Du kan møte noen av våre dyktige redaktører og innholdsprodusenter og slå av en faglig prat.

 En fellesnevner for alt vi lager er at det skal være i øyehøyde med elevene, og for å få til det må vi ha et godt samspill med deg som gjør verdens viktigste jobb. Derfor blir det også muligheter for diskusjoner rundt bordene og til å dele ønsker og erfaringer med ansatte fra Cappelen Damm Utdanning. 

Arrangementet er gratis og inkluderer servering.

Inviter med deg kollegaer, meld dere på og se frem til en inspirende kveld!  😍

På grunn av matserveringen er påmeldingen bindende. Dersom du blir forhindret fra å delta ønsker vi å få beskjed.

Kveldens program

  • 16.30 Dørene åpner, forsyn deg med mat og noe å drikke. 

  • 17.15  I øyehøyde med elevene. Skolen fra Cappelen Damm skal skape engasjement, sikre god progresjon og få elevene til å oppleve mestring og læreglede. Vi viser deg eksempler fra den innholdsrike tjenesten.

  • 18.00  Pause 

  • 18.20  På lag med læreren. ​​​​​​​Her har vi fokus på pedagogiske muligheter med Skolen fra Cappelen Damm. Få et innblikk i redaksjonens arbeid og hvordan det legges til rette for at elevene skal få presentert fagstoffet på ulike måter og fra forskjellige innfallsvinkler. Vi gir deg også tips om hvordan du kan tilpasse innholdet og følge opp elevene.

  • 19.20 Pause - Strekk på bena, finn deg et bra lag og gjør deg klar til quiz.

  • 19.30  Quizmaster korker timen med en uhøytidelig quiz. Det blir fine premier til klassens beste!  Dette vil du IKKE gå glipp av! 

  • 20.30 Lokalene stenger. Du drar forhåpentligvis hjem med ny kunnskap og inspirasjon til videre innsats for elevene dine.