Sinus 2P (LK20)

Sinus matematikk 1P, 1T, 2P (LK20)

Lærebok matematikk vg2 fellesfag studieførebuande

Osnes, Gustafsson, Pedersen, Svorstøl og Oldervoll, 2021, Innbundet, Nynorsk, Læreplan: Fagfornyelsen
Dag Kristian Ellingsen (Oversetter)
809,–

Omtale

Sinus 2P er en lærebok med teori og oppgaver som dekker hele læreplanen til fagfornyelsen i matematikk 2P. Sinus 2P er et utforskende, praktisk og variert læreverk i matematikk.

Læreboka varierer mellom utforskende undervisningsopplegg og teoristoff med eksempler og oppgaver. Dessuten er det prosjektoppgaver der elevene får anvende matematikken i praktiske og relevante situasjoner. Hvert kapittel avsluttes med en test som er tilpasset eksamensformen i faget. Sinus 2P legger til rette for valgfrihet gjennom varierte elevaktiviteter og muligheten til å vurdere elevene på ulike måter. Interessante diskusjonsoppgaver og oppgaver med ulik vanskelighetsgrad gir inspirerende læring og tilpasset undervisning. I de utforskende undervisningsoppleggene skal elevene selv oppdage og komme fram til sentrale sammenhenger i matematikkfaget. Elevene får grundige framgangsmåter for bruk av digitale hjelpemidler når det er hensiktsmessig. I denne boka fokuserer vi særlig på programmene GeoGebra, Excel og på programmeringsspråket Python.

Til Sinus 2P (2021) er det supplerende digitale ressurser for lærere og elever.

Sinus 2P Elev- og lærernettsted inneholder interaktive oppgaver, løsningsforslag og animasjoner. Som lærer finner man dessuten forslag til halvårsprøver, årsplaner og tilgang til digitale utgaver av alle Sinus lærebøker. Tilgang til lærerstoffet krever årlig lisens til lærernettstedet Omkring Sinus.

coSinus Digital er et heldigitalt alternativ som er strukturert etter læreboken Sinus 2P (2021). Her finnes digitalt tilpasset teori, videoundervisning og en smart oppgaveløsningsmodul med tilpassede tilbakemeldinger. Les mer om coSinus her.

Sinus 2P (2021) finnes også som digital lærebok.

Forfatterne er Osnes, Gustafsson, Jacobsen, Pedersen, Oldervoll og Svorstøl.