Sinus 1P-Y HS, RM, SR (LK20)

Sinus matematikk 1P-Y, 1T-Y (LK20)

Lærebok matematikk yrkesfag vg1, helse-og oppvekstfag, restaurant- og matfag, salg, service og reiseliv

Gustafsson, Osnes, Vestergaard, Pedersen, Jacobsen, Oldervoll og Svorstøl, 2020, Heftet, Nynorsk, Læreplan: Fagfornyelsen
779,–

Andre utgaver

Omtale

Sinus 1P-Y består av fire ulike lærebøker til matematikk 1P-Y for yrkesfaglige utdanningsprogrammer i videregående skole. Sinus 1P-Y HS, RM, SR (2020) lærebok i matematikk for yrkesfag på vg1 dekker utdanningsprogrammene for helse-og oppvekstfag, restaurant- og matfag, salg, service og reiseliv. Læreboka dekker læreplanen til fagfornyelsen (LK20).

Det å undersøke og utforske matematikk er viktig for å bli glad i matematikkfaget. I Sinus 1P-Y HS, RM, SR (2020) matematikk finner du gjenkjennelig stoff fra tidligere utgaver av Sinus 1P-Y, men også nytt innhold som bidrar til utforskerglede og dybdelæring. Sinus 1P-Y-bøkene gir læreren valgfrihet til å gå gjennom stoffet på ulike måter. Vanskelighetsgraden til oppgavene er variert og gjør det enkelt å tilpasse undervisningen.

De ulike Sinus 1P-Y lærebøkene inneholder mange oppgaver som er spesifikke for hvert av de yrkesfaglige praksisområdene.

Gratis elevnettsted sinus.cdu.no