Rom Stoff Tid Forkurs Nettsider av Arne Auen Grimenes og Per Jerstad (Nettsted)

Rom Stoff Tid Forkurs Nettsider

Rom Stoff Tid Forkurs

Gratis tilleggsressurs

Arne Auen Grimenes og Per Jerstad, 2022, Nettsted, Bokmål

Omtale

Rom Stoff Tid Forkurs Fagnettsted er gratis nettsider med supplerende digitale ressurser som hjelper studentene med å forstå og mestre fysikkfaget.

Nettstedet følger samme inndeling som læreboka, og gir tips til alle oppgavene i grunnboka og løsningsforslag til et stort utvalgt av oppgavene i studieboka. Gratis fysikktabeller er tilgjengelig for nedlasting.

Animasjons- og simuleringsoppgaver gir visuelle og alternative måter å arbeide med stoffet, mens videoer og fordypningsstoff om utvalgte tema gir muligheten til å gå enda mer i dybden. Og med interaktive kapitteltester kan studentene teste seg selv etter hvert kapittel og sørge for at de har forstått det viktigste.

Nettsiden tilbyr også muligheten til å lese og kjøre alle programmeringskodene fra læreboka direkte i nettleseren, eller laste dem ned til egen maskin.

For lærere og forelesere er det et passordbelagt nettsted som gir tilgang til lærerveiledninger, figurer fra læreboka og svar på sokratesspørsmålene i boka. Lærersidene inneholder nyttige ressurser for å forberede seg til undervisning og gi studentene best mulig utgangspunkt for læring.