Repetisjonskurs i matematikk

Repetisjonskurs i matematikk

Komplett digitalt læremiddel. Enkeltlisens

2023, Nettsted, Bokmål
For skoler/bedrifter439,– ekskl. mva
549,– inkl. mva

Omtale

Repetisjonskurs i matematikk (enkeltlisens) er et komplett digitalt læremiddel utviklet spesielt for studenter som skal begynne på fagskole i en retning som krever matematikk. Kurset vil også være nyttig for andre som ønsker å repetere grunnleggende matematikk.

Kurset inneholder:

  • korte, forklarende filmer
  • teori med relevante eksempler
  • interaktive figurer som illustrerer de matematiske konseptene
  • en rik oppgavebank som gir deg umiddelbar tilbakemelding på svarene dine
Repetisjonskurs i matematikk er utviklet for å hjelpe deg med å oppdatere og styrke dine matematikkunnskaper, med vekt på praktisk anvendelse.

Mer om faginnholdet: Kurset passer både for deg som vil repetere enkelte tema og for deg som ønsker pedagogisk innføring i matematikken. Vi starter med det helt grunnleggende: positive og negative tall og de fire regneartene. Dette er grunnsteiner som mye av den andre matematikken bygger på, og her får du en pedagogisk og effektiv gjennomgang av de viktigste konseptene og vanlige misforståelser. Videre dekkes temaer som geometri, potenser, kvadratrøtter, brøkregning, likninger, formler og funksjoner.

Omfanget tilsvarer en arbeidsmengde på omtrent én uke, og læremiddelet egner seg godt både for egenstudier og sammen med et repetisjonskurs i matematikk gitt ved en institusjon. Kurset kan også brukes for repetisjon og selvstendige studier etter semesterstart.

Studieløp: Kurset er i første omgang skreddersydd for studenter som trenger matematikk for fagskole, men det vil være nyttig for alle som skal begynne på en utdanning som krever grunnleggende matematikk. Kurset vil utvides til flere fag i løpet av 2023.

Lisenser: Enkeltlisensen er tilpasset studenter og andre kunder som ønsker å kjøpe produktet enkeltvis. Lisensen gjelder i 6 mnd fra kjøpsdato. Du trenger ikke Feide-tilknytning for å bruke produktet, innlogging skjer via vår nettbutikk. Dersom du ønsker å kjøpe produktet for bruk ved en institusjon i høyere utdanning, kan du kontakte oss på [email protected]. Vi tilbyr også prøvelisenser til forelesere som ønsker å vurdere kurset.

Repetisjonskurs i matematikk er utviklet i samarbeid med erfarne fagpersoner og Fagskolen Innlandet.

Bestill repetisjonskurset i matematikk nå, og vær sikker på at du er forberedt til semesterstart!