Python-programmering i matematikkfaget

Python-programmering i matematikkfaget

Komplett digitalt læremiddel for lærere og lærerstudenter. Lisens for lærere i grunnskole og videregående skole

Tor Espen Kristensen og Christoph Kirfel, 2023, Nettsted, Bokmål
For skoler/bedrifter415,– ekskl. mva
519,– inkl. mva

Omtale

Python-programmering i matematikkfaget (skolelisens for lærere i grunnskole og videregående skole) er et komplett digitalt læremiddel for lærere og lærerstudenter. Læremiddelet gjennomgår all programmering du trenger for å undervise i matematikk, tilpasset læreplanen. Løsningen er utviklet i samarbeid med fagpersoner med lang undervisningserfaring i skolen. Den er pedagogisk, enkel å bruke og utformet for aktiv læring.

Innholdet er basert på boka Programmering i matematikkfaget av Tor Espen Kristensen og Christoph Kirfel. Det digitale læremiddelet dekker det samme læringsinnholdet som boka, men er tilpasset et digitalt format og inkluderer en rekke nye oppgaver og eksempler.

Med Python-programmering i matematikkfaget får du:

  • pedagogisk presentert teori med interaktive kodeeksempler
  • oppgaver med kode som kan redigeres og kjøres interaktivt
  • korte oppgaver som fortløpende tester forståelsen
  • et rikt utvalg større oppgaver der man selv må skrive Python-kode
  • løsningsforslag med hint og tilbakemeldinger
  • oversikt over personlig progresjon
Målgruppe: Kurset passet for lærerstudenter og lærere som underviser i matematikk på ungdomstrinnet og i videregående skole.

Lisenser og kjøp: Skolelisens er for lærere ved ungdomsskoler og videregående skoler som vil kjøpe tilgang til produktet via sin institusjon. Kjøp produktet via vår nettbutikk og logg inn med Feide. Lisensen gjelder for 1 år fra kjøpstidspunktet.

Klikk på komponenter/bestilling dersom du ønsker å kjøpe enkeltlisens for privat brukt eller lisenser til bruk i høyere utdanning.