Python-programmering i matematikkfaget

Python-programmering i matematikkfaget

Komplett digitalt læremiddel for lærere og lærerstudenter. Enkeltlisens

Tor Espen Kristensen og Christoph Kirfel, 2023, Nettsted, Bokmål
For skoler/bedrifter415,– ekskl. mva
519,– inkl. mva

Omtale

Python-programmering i matematikkfaget (enkeltlisens) er et komplett digitalt læremiddel for lærere og lærerstudenter. Læremiddelet gjennomgår all programmering du trenger for å undervise i matematikk, tilpasset læreplanen. Løsningen er utviklet i samarbeid med fagpersoner med lang undervisningserfaring i skolen. Den er pedagogisk, enkel å bruke og utformet for aktiv læring.

Innholdet er basert på boka Programmering i matematikkfaget av Tor Espen Kristensen og Christoph Kirfel. Det digitale læremiddelet dekker det samme læringsinnholdet som boka, men er tilpasset et digitalt format og inkluderer en rekke nye oppgaver og eksempler.

Med Python-programmering i matematikkfaget får du:

  • pedagogisk presentert teori med interaktive kodeeksempler
  • oppgaver med kode som kan redigeres og kjøres interaktivt
  • korte oppgaver som fortløpende tester forståelsen
  • et rikt utvalg større oppgaver der man selv må skrive Python-kode
  • løsningsforslag med hint og tilbakemeldinger
  • oversikt over personlig progresjon
Målgruppe: Kurset passer for lærerstudenter og lærere som underviser i matematikk på ungdomstrinnet og i videregående skole.

Lisenser: Enkeltlisensen er tilpasset studenter og andre kunder som ønsker å kjøpe produktet enkeltvis. Lisensen gjelder for 1 år fra kjøpstidspunktet. Du trenger ikke Feide-tilknytning for å bruke produktet, innlogging skjer via vår nettbutikk. Læremiddelet kan også kjøpes med skolelisens for lærere i grunnskole og videregående skole og med institusjonslisens for bruk i høyere utdanning. Klikk på komponenter/bestilling dersom du ønsker å kjøpe andre lisenser.