Sinus Lærernettsted (LK20) (Nettsted)

Sinus Lærernettsted (LK20)

Sinus Elevnettsted og Sinus Lærernettsted matematikk (LK20)

Digitale ressurser i matematikk for alle kurs videregående skole: 1P, 1T, 1P-Y, 2P, R1, S1, 2P-Y, R2 og S2.

2021, Nettsted, Bokmål, Læreplan: Fagfornyelsen
For skoler/bedrifter280,– ekskl. mva
350,– inkl. mva

Omtale

På Sinus Lærernettsted finner du digitale ressurser til hele Sinusverket for matematikk vg1, vg2 og vg3. Innholdet er oppdatert til fagfornyelsen (LK20).

På lærernettstedet finner du:

  • Helårsprøver som legges ut 1. november og 15. mars
  • Tempoplaner
  • Lærerens digitale bok (alle de siste utgavene av Sinus-lærebøker)
  • Tips til undervisningen
Innholdet på lærersidene er på bokmål.

Hver enkelt Sinusbok til fagfornyelsen har et eget nettsted (tilleggsressurs) som er organisert på samme måte som bøkene. Her finnes blant annet videoer, interaktive oppgaver, løsningsforslag, GeoGebra instruksjoner og regneark.

Elevnettstedet er gratis for både elever og lærere, men krever innlogging med Feide eller brukernavn/passord på grunn av ny funksjonalitet. For at lærere skal få tilgang til lærerinnholdet på Elev- og lærernettstedene, må det kjøpes lisens til Sinus Lærernettsted.

Tilgang til Sinus Lærernettsted bestilles for hver enkelt lærer per skoleår og utløper 31. august. Logg inn med FEIDE, eventuelt eget brukernavn og passord. Alle ressursene du har tilgang til finner du på cdu.no/Min side.

Du får tilgang ved å legge produktet i handlekurv og gjennomføre bestillingen. Ressursen blir tilgjengelig umiddelbart etter bestilling.

Har du spørsmål til lærernettstedet, kontakt oss gjerne på [email protected]. Ved spørsmål om bestilling, innlogging og bruk av lisenser finner du informasjon på cdu.no.