Kosmos Lærernettsted naturfag (LK20)

Kosmos Pluss Elev- og lærernettsted naturfag (LK20)

Digitale lærerressurser, naturfag vg1

2020, Nettsted, Bokmål, Læreplan: Fagfornyelsen
For skoler/bedrifter280,– ekskl. mva
350,– inkl. mva
Takk for den nye muligheten til å sende oppgaver som lærer har laget til elevene – og med mulighet for tilbakemeldinger osv. Det er et supert tilbud!
Faglærer, Skjetlein videregående (2021).

Omtale

På Kosmos lærernettsted får læreren tilgang til nyttige ressurser som forslag til årsplaner, powerpoint-presentasjoner og oppgavebank. Lærer kan kommentere innleverte oppgaver og følge med på elevenes progresjon og arbeid. Læreren får også oversikt alle ressurser som elevene har tilgang til.

Lærernettstedene har mye nyttig funksjonalitet. Innlogget som lærer kan du blant annet se rapporter for alle elever eller elevgrupper mht. tidsbruk i en valgt periode, eller se aktivitetsrapporter med resultater for grupper eller enkeltelever, f. eks som støtte for underveisvurdering eller i forbindelse med omvendt undervisning.

Lærer kan motta oppgaver fra elevene og returnere disse med kommentarer. Underveis i prosessen får elev og lærer melding på nettstedets «Hjem»-side når det foreligger nytt utkast eller nye kommentarer.

Lærer kan også velge ut og sette sammen oppgaver eller lekser og sende disse til enkeltelever, grupper eller klasser. Elevenes arbeid dokumenteres i en egen aktivitetsrapport.

Tilgang til lærernettstedet krever kjøp av årlig lærerlisens.

Se korte instruksjonsfilmer om ny funksjonalitet på de nye elev-og lærernettstedene til Kosmos på Cappelen Damm TV.

kosmos.cdu.no