Ida 6. Ida og Ibrahim

Ida

Lettlest bok for voksne, nivå A2

Ingrid Alnes Buanes, 2019, Heftet, Bokmål
189,–

Omtale

Ida-bøkene gir god lesetrening for deltakere på spor 1. Den fjerde, femte, sjette, sjuende og åttende boken om Ida har tekst på to nivåer: A1 og A2.
Ida 6. Ida og Ibrahim: Ida er kjæreste med Ibrahim. Ibrahim er muslim. Familiene synes det er litt vanskelig. Kan Ida og Ibrahim finne ut av det?

Ida-bøkene er enkel leseglede for voksne. Bok 4–8 kan leses i begge retninger. Det er den samme historien, men den ene er ekstra lett og har god bildestøtte. Leseren kan deretter lese den utvidede teksten og fortsatt oppleve lesemestring og leseglede. Hver bok forteller en nær historie om familie, vennskap og kjærlighet.
Ida 6. Ida og Ibrahim: Ida er kjæreste med Ibrahim. Ibrahim er muslim. Ida er kristen. Familiene synes det er litt vanskelig. Hvordan går det med Ida og Ibrahim? Har de en framtid sammen?
Ingrid Alnes Buanes har siden år 2000 undervist voksne innvandrere med lite skolebakgrunn på Bergen læringssenter. Hun ar skrevet bøkene om Ida, Far ser mor og læreverket Hei! abc – alfabetisering for unge og voksne innvandrere.