Historie og filosofi 1 Brettbok (LK20)

Historie og filosofi 1 og 2 (LK20)

Digital lærebok (Pdf) i historie og filosofi 1 programfag

Tommy Moum, Gry Cecilie Lund og Bjørn Yngve Tollefsen, 2023, Nettsted, Bokmål, Nynorsk, Læreplan: Fagfornyelsen
265,–
Bestilles hos annen forhandler

Omtale

Historie og filosofi 1 Brettbok (LK20) er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format. Historie og filosofi 1 dekker kompetansemålene i læreplanen LK20 til fagfornyelsen.

Historie og filosofi stimulerer elevene til undring og refleksjon, og på nettstedet får elevene anledning til å gå i dybden på relevante filosofiske og historiske spørsmål. Historie og filosofi 1 introduserer elevene for fortidens mennesker og tenkning og fremmer spørsmål som er relevant i vår egen samtid. Elevene bringes tett på fortiden gjennom et rikt utvalg av kildetekstutdrag underveis i hvert kapittel med spørsmål i tråd med fagets kjerneelementer, tverrfaglige temaer og kompetansemål.Til læreverket følger det egne digitale ressurser med oppgaver og fordypning.

I Brettboka kan eleven gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer, gjøre søk i teksten og benytte tekst-til-tale for opplesning av teksten. Brettbok-utgaven kan kjøpes på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om læreverket Historie og filosofi 1 og 2 til Fagfornyelsen LK20 på cdu.no/vgs.