Hei! B1 Elevnettsted

Hei! B1

Norsk for voksne innvandrere nivå B1

Vibece Moi Selvik, 2019, Nettsted, Bokmål, Nynorsk
For skoler/bedrifter120,– ekskl. mva
150,– inkl. mva

Omtale

Nettressursen til Hei! B1 tilbyr mye innhold og kompletterer læreverket for deltakeren. Den har gode funksjoner som gir mange muligheter, ordlister på mange språk, innlest tekst og digital tekstbok.

I Hei! B1 Elevnettsted får deltakeren mange muligheter til å jobbe med oppgaver til hver leksjon og øve på uttale av ord og uttrykk. De kan lese og høre på tekstboka, spille inn egen lyd og høre på seg selv. Elevnettstedet har ordlister på engelsk, polsk, arabisk, thai, russisk, spansk, tigrinja, tagalog, tyrkisk, fransk, farsi, somali, vietnamesisk og urdu.

Nettstedet er tilrettelagt for prosessorientert skriving. Deltakeren kan sende skriftlige besvarelser til lærer, som kan rette og kommentere i teksten og generelt og sende tilbake til deltakeren, som kan jobbe videre med teksten og igjen sende til lærer. Lærer kan lage og tildele oppgaver til enkeltelever og grupper.

Noe av innholdet i nettressursen: digital bok, ordlister på mange språk, tavlebøker, leseforståelse, lærerveiledning, uttaletrening, prøver, skriveoppgaver, ekstra oppgaver til utdeling, lytteoppgaver, veiledning til skriveoppgaver, oppgaver til hver leksjon, spill inn lyd og hør på, grammatikkoppgaver og bildeoppgaver.

I Hei! B1 Lærernettsted er det tavlebøker, lærerveiledning og ekstra lærestoff og prøver som kan deles ut til deltakerne etter behov. Læreren har tilgang til alt innholdet i Hei! B1 og kan se og bruke innhold fra både lærer- og elevdelen.

NB! Nettressursen er en viktig del av verket og utfyller og jobber videre med tema som tas opp i Hei! B1 Tekstbok og Hei! B1 Arbeidsbok. Den gjør Hei! B1 til et komplett læreverk.