Hei! A2 Elevnettsted (2022) av Vibece Moi Selvik (Nettsted)

Hei! A2 Elevnettsted (2022)

Hei! A1 og A2

Norsk for voksne innvandrere, nivå A2

Vibece Moi Selvik, 2022, Nettsted, Bokmål, Nynorsk
For skoler/bedrifter120,– ekskl. mva
150,– inkl. mva

Omtale

Hei! A2 har et omfattende nettsted for elever og lærere. Elevnettstedet kompletterer læreverket og gir gode muligheter for repetisjon og drill i tillegg til digital trening. Her kan elev og lærer følge med på elevens progresjon og resultater, og læreren kan tilpasse undervisningen etter den enkelte elevs behov. Hei! A2 (2022) er skrevet til Læreplan i norsk for voksne innvandrere fra 2021.

Hei! A2 Elevnettsted er svært innholdsrikt. Her finner du lyd til tekstene i boka, oppgaver til tekstene og temaene i tekstboka, oppgaver i lytte- og leseforståelse, skriftlige oppgaver, ordlister, grammatikkforklaringer og strukturerte grammatikkøvinger. De fleste oppgavene er selvrettende, men det er også skriveoppgaver som kan sendes til læreren. Læreren kan rette og kommentere i elevenes besvarelser og sende tilbake for videre arbeid. Elevene kan lese inn egen tale og høre på seg selv, og de kan sende lydfiler til læreren. Det er også mulig å åpne chatterom der elevene for eksempel kan diskutere tema fra undervisningen. Oppgavene og funksjonene i nettressursen gjør deltakerne vant med å bruke digitale verktøy, ihht. læreplanen fra 2021.

På Hei! A2 Lærernettsted finnes en fyldig lærerveiledning for praktisk bruk av læreverket, digital bok for visning i klasserommet, og det gir gode muligheter for å tilpasse undervisningen til den enkelte. Les mer under Hei! A2 Lærernettsted.