Hei! A1 Elevnettsted

Hei! A1 og A2
Jon Olav Ringheim og Vibece Moi Selvik, 2015, Nettsted, Bokmål, Nynorsk
For skoler/bedrifter120,– ekskl. mva
150,– inkl. mva

Omtale

Hei! A1 Elevnettsted er en rikholdig nettressurs for deltakere som bruker læreverket Hei! A1. I tillegg til en rekke oppgavetyper inneholder det ordlister, grammatikkteori og lyttestoff.

Hei! A1 Elevnettsted inneholder digital bok (tekstboka med tekst, lyd og bilder), oppgaver til tekstene og temaene i tekstboka, oppgaver i lytte- og leseforståelse, skriftlige oppgaver, grammatikkforklaringer og strukturerte grammatikkøvinger. I tillegg finnes ordlister på ni språk: arabisk, engelsk, farsi, polsk, somali, spansk, tagalog, thai og tigrinja. Bruk av elevnettstedet er helt nødvendig for å få fullt utbytte av læreverket. Her finnes grammatikkteori, lytteøvelser og lytteprøver som ikke finnes andre steder.

Hei! A1 Lærernettsted har en fyldig veiledning for praktisk bruk av læreverket, og en tavlebok som egner seg til felles gjennomgang i klasserommet. I tillegg har lærerne tilgang til lytteøvelser som for eksempel kan brukes til diktater i klasserommet. Læreren ser også alt på elevnettstedet.