Forkurs i matematikk for økonomi og administrasjon

2024, Nettsted, Bokmål

Dersom du ønsker å kjøpe produktet for bruk ved en institusjon i høyere utdanning, kan du kontakte oss på e-post for mer info og et pristilbud. Vi tilbyr også gratis prøvelisenser til forelesere som ønsker å vurdere kurset.

For skoler/bedrifter439,– ekskl. mva
549,– inkl. mva

Omtale

Forkurs i matematikk for økonomi og administrasjon er et komplett digitalt læremiddel for studenter som skal studere økonomi- og administrasjonsfag.

Kurset inneholder:

  • korte, forklarende filmer
  • teori med relevante eksempler
  • interaktive figurer som illustrerer de matematiske konseptene
  • en rik oppgavebank som gir studenten umiddelbar tilbakemelding på svarene sine
Omfanget tilsvarer en arbeidsmengde på omtrent én uke, og læremiddelet egner seg godt både for egenstudier og sammen med et repetisjonskurs i matematikk gitt ved en institusjon. Kurset kan også brukes for repetisjon og selvstendige studier etter semesterstart.

Temaene som dekkes, tilsvarer forventede forkunnskaper til bachelor i økonomi og administrasjon og andre studieprogrammer som ikke krever fordypning i matematikk fra videregående skole.

Lisenser: Enkeltlisensen er tilpasset studenter og andre kunder som ønsker å kjøpe produktet enkeltvis. Lisensen gjelder i 6 måneder fra kjøpsdato. Du trenger ikke Feide-tilknytning for å bruke produktet, innlogging skjer via vår nettbutikk.

Dersom du ønsker å kjøpe produktet for bruk ved en institusjon i høyere utdanning, kan du kontakte oss på [email protected]. Vi tilbyr også prøvelisenser til forelesere som ønsker å vurdere kurset.