Deutsch Drei Digital Lærernettsted (LK20)

Deutsch Drei Digital. Tysk 3 (LK20)

Tysk 3, Vg3

Karin Hals, 2010, Nettsted, Tysk, Læreplan: Fagfornyelsen
For skoler/bedrifter535,– ekskl. mva
669,– inkl. mva

Omtale

Deutsch Drei Digital er et helhetlig og praktisk digitalt læreverk som dekker kravene i LK20 for tysk 3 i videregående skole.

Deutsch Drei Digital er i 2022 oppdatert med nye tekster innen historie og samfunnsfaglige temaer. Det tverrfaglige temaet Demokrati og medborgerskap er tydeliggjort, samt at alle leksjoner er knyttet til kompetansemålene i LK20. Ny og forbedret funksjonalitet gir enklere navigasjon på nettstedet og du som lærer kan enkelt kommunisere og følge opp elevenes arbeid.

I Deutsch Drei Digital (DDD) kan elevene gjøre dypdykk i temaer innenfor det tyskspråklige området gjennom et utvalg tekster innen litteratur og sakprosa. I tillegg finnes en rekke ekstra ressurser og aktiviteter, som forfatterbiografier, lydfiler, bildemateriale, språklige oppgaver, filmsnutter og lenker til aktuelle ressurser.

Grammatikken dekkes gjennom tilgang til læremiddelet Språkporten tysk, som er integrert i DDD. Språkporten inneholder grammatikk med teori og interaktive oppgaver, orddrill, verbdrill og skrivetrening. Cappelen Damms Tysk ordbok (2017) er integrert i DDD og lett tilgjengelig for søk og oppslag. Den inneholder 56 000 oppslagsord med ordklasse, kjønn og bøyning, faste uttrykk, ordtak og eksempler.
Deutsch Drei Digital har en rekke funksjoner som gjør det motiverende og praktisk i bruk:

  • Du kan kommunisere med elevene dine gjennom meldingsfunksjonen,
  • Elevene kan skrive, lagre og levere tekstene sine direkte på siden, og du som lærer kan rette og gi tilbakemelding.
  • Rapportfunksjon gir mulighet for å se hvilke oppgaver elevene har gjort, og hvordan det har gått. Dette gir grunnlag for å tilpasse undervisningsopplegget til den enkelte.
  • Du kan tildele oppgaver til den enkelte elev eller til grupper.
Deutsch Drei Digital gir en systematisk og helhetlig tilnærming til tysk 3!