Deutsch Drei Digital Elevnettsted (LK20)

Deutsch Drei Digital. Tysk 3 (LK20)

Tysk 3, vg3

Karin Hals, 2010, Nettsted, Tysk, Læreplan: Fagfornyelsen
For skoler/bedrifter536,– ekskl. mva
670,– inkl. mva

Omtale

Deutsch Drei Digital er et digitalt læreverk for tysk 3, og dekker kompetansemålene i LK20.
Deutsch Drei Digital er i 2022 oppdatert med nye tekster innen historie og samfunnsfaglige temaer. Det tverrfaglige temaet Demokrati og medborgerskap er tydeliggjort, samt at alle leksjoner er knyttet til kompetansemålene i LK20.

I Deutsch Drei Digital (DDD) kan elevene gjøre dypdykk i temaer innenfor det tyskspråklige området gjennom et utvalg tekster innen litteratur og sakprosa. I tillegg finnes en rekke ekstra ressurser og aktiviteter, som forfatterbiografier, lydfiler, bildemateriale, språklige oppgaver, filmsnutter og lenker til aktuelle ressurser.

Grammatikken dekkes gjennom tilgang til læremiddelet Språkporten tysk, som er integrert i DDD. Språkporten inneholder grammatikk med teori og interaktive oppgaver, orddrill, verbdrill og skrivetrening. Cappelen Damms Tysk ordbok (2017) er integrert i DDD og lett tilgjengelig for søk og oppslag. Den inneholder 56 000 oppslagsord med ordklasse, kjønn og bøyning, faste uttrykk, ordtak og eksempler.
Deutsch Drei Digital har en rekke funksjoner som gjør det motiverende og praktisk i bruk:

Lærer og elev kan kommunisere gjennom meldingsfunksjonen, og elever kan skrive, lagre og levere tekstene sine direkte på siden. Deutsch Drei Digital gir en systematisk og helhetlig tilnærming til tysk 3!